20 Toefl Questions

  1. .__ the demands of aerospace, medicine, and agriculture, engineers, are creating exotic new metallic substances.
    (A) Meet
    (B) Being met are
    (C) To meet
    (D) They are meeting
  2. _______ James A. Bland, “Carry Me Back to Old Virginny” was adopted is the state song of Virginia in 1940.
    (A) Was written b
    (B) His writing was
    (C) He wrote the
    (D) Written by
  3. Mary Garden, ______ the early 1900’s was considered one of the best singing actresses of her time.
    (A) a soprano was popular
    (B) in a popular soprano
    (C) was a popular soprano
    (D) a popular soprano in
  4. In the realm of psychological theory Margaret F. Washburn was a dualist _____ that motor phenomena have an essential role in psychology.
    (A) who she believed
    (B) who believed
    (C) believed
    (D) who did she believe
  5. California relies heavily on income from fruit crops, and __________.
    (A) Florida also
    (B) Florida too
    (C) Florida is as well
    (D) so does Florida
  6. Hares generally have longer ears and hind legs than rabbits and move by jumping __ running
    (A) rather to be
    (B) rather than
    (C) Florida is as well
    (D) as rather

7.__, such as jazz, are often played from memory rather than from a written score.
(A) Of some types music
(B) Music some of types
(C) Some types of music
(D) Types of music some

8.Ohio, the center of __ the Hopewen culture, has the greatest concentration of ancient           burial mounds in the United States.
(A) called
(B) what is called
(C) that is called
(D) is called

9.In 1864 the American Shakespearean actor Edwin Booth gained critical acclaim when             he __ Hamlet at the Winter Garden Theater in New York City.
(A) perform
(B) performed
(C) had been performing
(D) having performed

  1. The tulip tree is native to the eastern United States, _____ the tallest and largest broadleaf tree.
    (A) where it is
    (B) where
    (C) it is where
    (D) is where
  2. On Ellesmere Island in the Arctic one fossil forestconsistof a nearly hundred
    A                 B
    large stumps scattered on an exposed coal bed.
    C                       D

 

12. The surface conditions on the planet Mars are the more like the Earth’s than are                                                       A                                                              C                                           D

those of an other place in the solar system.

D

  1. The midnight sun is a phenomenon in which the Sun visible remains in the sky for                                          A                                                                                  B                      C

twenty-four hours or longer.
D

  1. The Humber River and its valley for major salmon-fishing, lumbering,
    A                B         C

hunting, and farmer region in western Newfoundland, Canada.
D

  1. The King felt that no one were better than Sir Kay with the position of chief cook in

A       B                                  C

the royal palace

D

  1. In the United States, there are much holidays through out the year.

A                                     B               C                                                 D

 

  1. Tomatoes grows all year long in Florida.

A            B       C                       D

  1. Electrical disturbances on Earth are frequently caused with storms on the surface of

A                                                                    B                            C                           D

the sun.

  1. Inventor Granville Wood received him first patent on January 3, 1884 for a steam boiler

A                          B                                  C         D

furnance.

 

  1. An internationally famous ballerina, Maria Tallchief demonstrated than the quality of ballet

A                                                                B                             C

in North America could those of the ballet in Europe.

                                                  D

 

Answer

  1. C
  2. D
  3. D
  4. B
  5. D
  6. B
  7. C
  8. B
  9. B
  10. A
  11. A
  12. B
  13. B
  14. D
  15. C
  16. C
  17. B
  18. C
  19. A
  20. D

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s